Haberler

Fetihtepe Teşkilat Başkanını Ağırladı

1 yıl önce

Memiş Kızılkaya’dan Fetihtepe’ye Ziyaret,

Fetihtepe Mahalle Başkanı Serdal Yağmur’un daveti üzerine, Akparti Mahalle biromuzu ziyaret eden, Akparti Beyoğlu ilçe teşkilat başkanı Memiş Kızılkaya, fethin gençleriyle karşılandı.

Karşılamada çiğ köfte ve kısır sürprizi yapan gençler, başkanlarının gelmesiyle birlikte, yapmış oldukları etkinliğin mutluluğunu doyasıya yaşadı.

Seçim Zaferine Vurgu Yaptı

14 Mayıs ve 28 Mayıs Seçim Zaferi’nin hemen ardından, durmak yok yola devam “bu dava, bu kıymetli emanet bizden sizlere geçecek diyerek, daha çok çalışmamız ve gönül kazanmamız gerekli dedi.

2024’te Yerel seçimler olacak, şimdiden hazırlanıyoruz, Bayrağı en ileriye taşımamız konusunda hepimizin yarışması gerektiğini” vurgulayan Kızılkaya, gençlere edindiği tecrübelerden örnekler vererek nasihat verdi.

Aslen Rizeli olan Recep Tayyip Erdoğan, 26 Şubat 1954’te İstanbul’da doğdu. 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulu’ndan, 1973 yılında ise İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Fark dersleri sınavını vererek Eyüp Lisesi’nden de diploma aldı. Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi’nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu.