Foto Galeri Haberler

Fetihtepe Çalıştı

1 yıl önce

Fetihtepe olarak derdimiz var deyip Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden yola çıktık.

Hak davayı gözeterek elimizden gelen gayretleri göstermeye çalıştık. Mahalle sakinlerimizi iyi tanıdığımız için yeri geldi gece geç saatlere kadar çalışmalarımız devam etti.

Dinlenme, istişare, hedef toplantılarımızı icra etmek için ofisimiz gece 03:00 04:00’lere kadar açık tuttuk.

Galerimizde bulunan resimlere baktığınızda, yüzümüzdeki gülücükler beden dilimizin bu vatana toprağa ne kadar aşık olduğumuzu göstermektedir.

Bıkmadan, usanmadan, Cumhurbaşkanımızın “Aşk ile çalışan yorulmaz” desturuyla aşkla çalıştık.

Analarımızın duaları, temiz kalplerin duaları, “YÜCE RABBİMİZİN” kıymeti izni vesilesiyle önce 14 Mayıs Sonra 28 Mayıs Seçimlerini kazandık.

Mutluyduk çünkü İslam-ı Alemin Sancaktarlığını yapan TÜRKİYE ve Onun baş komutanı Recep Tayyip Erdoğan tekrar yeniden seçildi.

Mutluluktan Duygulandık, ağladık Çünkü, Hz. Îbrahîm (A.s) ateşe attıklarında, sırtına su küfesini alıp koşarak giden karınca misali safı belli olan Sessiz yığınların, sadece bir mahallesinde, fetihtepe fertleri olduğumuz için duygulandık ağladık.

Teşkilatımızın üyeleri gibi düşünen minyonlarca insan sayesinde, Âlem-î İslamın mazlum yüzleri güldü. Rabbim o mazlumların dualarını kabul etti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden seçildi.

Vatana Millete Hayırlı Olsun.

Aslen Rizeli olan Recep Tayyip Erdoğan, 26 Şubat 1954’te İstanbul’da doğdu. 1965 yılında Kasımpaşa Piyale İlkokulu’ndan, 1973 yılında ise İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu. Fark dersleri sınavını vererek Eyüp Lisesi’nden de diploma aldı. Üniversiteyi Marmara Üniversitesi İktisadî ve Ticarî Bilimler Fakültesi’nde okuyan Erdoğan, bu okuldan 1981 yılında mezun oldu.